Update Reset

Patient udtalelser

Det følgende er autentiske uddrag af breve fra tidligere klienter. Af hensyn til anonymitet er citaterne kun forsynet med bynavn.

Tobaksafvænning:

Tak, fordi du har afvænnet både min mand og mig fra tobakken. Vi har overhovedet ikke røget i 8 måneder, og vi har heller ikke lyst til det. (Kolding). 

Jeg er forbavset over dine evner, og det er de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud. Jeg føler ingen trang til at ryge, heller ikke når jeg er i stue med andre, der ryger. Og jeg kan sige nej, når jeg bliver budt en cigaret. Tak for det, Jean Felix. Havde jeg bare opsøgt dig for mange år siden, så ville jeg have sparet en formue. (Odense)

Jeg var dybt forfalden til piberygning, og jeg har røget som en skorsten i 54 år. Forbavsende at holde op uden kamp i modsætning til tidligere forsøg. (Bagsværd)

Træthed, søvnløshed, psykogene smerter: 

Der er nu gået 6 uger, og jeg kan fortælle, at det går fremad hver dag. Jeg kender næsten ikke mig selv igen. Jeg har ingen muskelsmerter mere, og min træthed er væk. Humøret og energien er strålende, og jeg sover så godt som nogensinde. Jeg takker mange gange, og vil aldrig glemme dig. Hvor ville jeg ønske, at mange opsøger dig og bliver hjulpet. Det burde jo slås op og råbes ud over landet, at der trods alt er hjælp at få. (Maribo)

Hovedpine, neurasteni:

Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed i dette lille brev. I over 30 år har jeg lidt af hovedpine, træthed og uoplagthed, og ingen har kunnet hjælpe mig. Og så klarer du det hele ved nogle få behandlinger. Bare jeg dog var kommet tidligere. Det havde sparet mig for mange lidelser. (Odense)

Ufrivillig vandladning, rødmen:

Dem, der ikke selv har prøvet det, forstår ikke, hvor ubehageligt det kan være. Det har simpelthen været et helvede for mig. Derfor er jeg utrolig glad for at fortælle, at de 5 behandlinger har hjulpet mig fuldstændig over disse nervøse skavanker. Nu føler jeg igen sikkerhed og selvtillid sammen med andre mennesker. (Århus)

Astma, hjerteneurose:

Jeg er virkelig forbavset over, at disse nemme behandlinger har givet så fine resultater. For mig er det næsten et mirakel, at jeg igen kan grave have og danse folkedans. Sammen med åndenøden og de nervøse hjertesmerter er også den forfærdelige angst forsvundet. (Grindsted)

Eksamensangst, spiritusmisbrug:

Jeg vil gerne sige tak for behandlingen. Den har hjulpet mig godt, og jeg går til eksamen med godt mod. Angående mit spiritusforbrug, så føler jeg ingen trang mere, men hvis jeg får tilbagefald, ved jeg nu, hvor jeg skal henvende mig. (Århus)

Søvnløshed, kvalme, svimmelhed, depression:

De 8 behandlinger, jeg har fået, har hjulpet fint - særlig med hensyn til søvn, kvalme og svimmelhed. Men der er lidt depression endnu af og til….. 
….(efter yderligere 4 behandlinger) Jeg er meget glad for de sidste behandlinger. Depressionen er nu helt overstået. (Haderslev)

Færdselsangst, hovedpine, tobaksafvænning:

Jeg fik behandlinger for et par år siden for infiltrationer, hovedpine og køreskræk. Hovedpinen mærkede jeg ikke noget til i et helt år. Køreskrækken kan jeg helt overvinde, og jeg har heller ikke røget siden. Så jeg har jo garanti for, at hypnosebehandling hjælper. (Tjæreborg)

Ansvarsangstm situationsangstm eksem og søvnløshed:

Min psykiske balance er meget bedre nu, og jeg har ingen problemer med at falde i søvn og sover igennem hele natten. Problemer tager jeg noget mere afslappe. (Kastrup)

Kredsløbsforstyrrelser, for højt blodtryk:

Blot et par ord for at fortælle dig, at lægen nu efter 6 hypnosebehandlinger har undersøgt mit blodtryk, og at det er helt i orden. (Give)

Eksem, neglebidning, irritabilitet: 

Også eksemen er fuldstændig væk, og jeg takker dig mange gange. Dejligt at blive helbredt på så let en måde. (Bække)

Depression, angst, migræne, træthed:

Hvor er det dejligt, at jeg nu er ved at være et rigtigt menneske igen. Det er så skønt, at det næsten ikke er til at forklare, hvor lykkelig jeg er. Børnene er så forbavsede over, at jeg nu kan synge igen. Det er mange år siden, de har hørt det. (Gårde) Angst, usikkerhed: Jeg sender dig en hilsen med tak for den kolossale hjælp, du har givet mig i tidens løb. Nu ser jeg for alvor, hvor dårligt jeg har haft det, og hvor meget jeg har ændret mig. (Lyngby)

Angst, usikkerhed, neglebidning, mave- tarmkatar:

Jeg havde besøg af XX i går. Det er forbløffende, så meget hun har forandret sig. Hun sover meget mindre, arbejder koncentreret og har en appetit og en livsglæde, en ro og balance, så man bliver glad ved at se det. (Virum)

Mindreværdsfølelse og alkoholafvænning:

Mange tak for dine behandlinger. Det har været til megen støtte. Uden dig tror jeg ikke, jeg har kunnet klare tilværelsen. (Lyngby)

Angst, depression, tvangstanker:

For omkring et år siden konsulterede jeg dig og fik med din hjælp vendt retten ud på min tilværelse igen, så jeg siden har kunnet leve i fred og ro med mig selv. Derfor kan jeg faktisk ikke takke dig nok. (Skanderborg)

Sygdomsangst, dødsangst og spisevægring:

Du har hjulpet mig over min angst for mad. Jeg synes, det går godt og føler mig frisk og i godt humør. (Kastrup)

Psykogene smerter efter operation, depression, træthed:

Jeg mener nu at kunne klare mig uden fortsat behandling. Derfor vil jeg benytte lejligheden til at takke for din uvurderlige hjælp. Jeg var et vrag, da jeg kom første gang, og var lige ved at opgive det hele. Takket være dig kan jeg nu passe mit arbejde og leve normalt, hvilket jeg ikke har kunnet i mange år. (Viborg)

Kontaktinformation

JEAN FELIX HYPNOSE

Grønnegade 24
7100 Vejle, Denmark


Tlf: 40 73 16 23

E-mail: info@jeanfelixhypnose.dk


Træffes efter aftaleIndhold

Hvorfor vælge hypnose?

"Underbevidstheden er den stærkeste magt i vores psyke. Derfor kan man ikke blot tage sig sammen og blive rask. Der må andre metoder til, som kan påvirke underbevidstheden og ændre reaktionerne. 

Det er hypnosebehandling særdeles velegnet til.

                                                                                                  "Jean Felix"   

Copyright © 2022 Jean Felix

Design og udvikling Acaao