Historien om Jean Felix

Navnet Jean Felix har siden 1943 været forbundet med hypnose. Den oprindelige Jean Felix døde i 1997 og forretningen er gået i arv til 3 sønner der hver især driver hypnosevirksomhed forskellige steder i landet.
Det eksotiske klingende navn har i de sidste 75 år optrådt i annoncer med tilbud om hypnosebehandling mod diverse lidelser. Den oprindelige Jean Felix blev kendt i krigsårene og årene efter for sine store hypnoseshows, der samlede 600-700 mennesker. 
Bag det eksotiske varemærke, gemmer sig såmænd det borgelige efternavn Bjerring (Rolf, Sven og Claus)
Journalistik førte til det usædvanlige familieforetagende. Fyrrernes store interesse for mysticismen var årsag til at en ung journalist fra Silkeborg avis, Mogens Bjerring endte med at blive hypnotisør. Han læste om psykologi og suggestion og var opmærksom tilskuer til de offentlige hypnoseshows der endnu på daværende tidspunkt ikke var blevet forbudt.
Ved en af disse forestillinger som han overværede sammen med en journalistkollega og hvor hypnotisøren fik folk til at springe rundt på scenen som høns og drikke vand i den tro at det var vin osv., kom han til at sige,  ”det kan jeg også få folk til”. Helt fint svarede kollegaen. Du koncentrerer dig om at hypnotisere folk, så tager jeg mig af PR arbejdet, men du skal nok lige skifte navnet ud med et mere fremmedartet.  Det blev som sagt til Jean Felix og forestillingen lykkedes. Mogens Bjerring begyndte at rejse rundt i landet og optræde med hypnose forestillinger og gjorde dette i omkring 20 år. Samtidig begyndte Mogens Bjerring at behandle folk med psykiske problemer i sit hjem i Vejle.
I 1969 overdrog Mogens Bjerring klinikken og firmanavnet Jean Felix til sønnerne Rolf og Sven.

Kontaktinformation

JEAN FELIX HYPNOSE

Grønnegade 24
7100 Vejle, Denmark


Tlf: 40 73 16 23

E-mail: info@jeanfelixhypnose.dk


Træffes efter aftaleIndhold

Hvorfor vælge hypnose?

"Underbevidstheden er den stærkeste magt i vores psyke. Derfor kan man ikke blot tage sig sammen og blive rask. Der må andre metoder til, som kan påvirke underbevidstheden og ændre reaktionerne. 

Det er hypnosebehandling særdeles velegnet til.

                                                                                                  "Jean Felix"   

Copyright © 2022 Jean Felix

Design og udvikling Acaao